Site-ul bebe-toys.ro, denumit in continuare “bebe-toys.ro”, este detinut si administrat de societatea Bebe Toys Store SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO36478503, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/3520/2016, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Str Victoriei Nr. 12 Dobroesti-Ilfov Romania. Tel.: 0770789751; E-mail: [email protected].

Navigarea pe site-ul bebe-toys.ro urmata de Comanda echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.

bebe-toys.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.

In caz de divergenta sau neintelegeri intre bebe-toys.ro si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul comenzii.

Notificarea primita de catre Client, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Client in momentul primirii de catre Client de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

În cazul în care nu sunt de acord cu termenii şi condiţiile impuse, Utilizatorii trebuie să înceteze accesarea site-lui.

Bebe Toys Store S.R.L. nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la BEBE-TOYS.RO sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, BEBE-TOYS.RO fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site BEBE TOYS STORE SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.

BEBE TOYS STORE SRL. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site-ul BEBE-TOYS.RO, acestea fiind puse la dispozitia BEBE TOYS STORE SRL de catre furnizori.

Bebe Toys Store SRL este platitoare de TVA. Preturile afisate sunt finale.

 Definitii

Utilizator  – orice persoana care viziteaza site-ul bebe-toys.ro.

Client – persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – societatea Bebe Toys Store SRL, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare RO 36478503, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J23/3520/2016, cu capital social in valoare de 200 lei si cu sediul in Strada Str Victoriei Nr. 12 Dobroesti-Ilfov Romania. Tel.: 0770789751; E-mail: [email protected].

Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Drepturile de proprietate Intelectuala

Continutul site-ului bebe-toys.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate, este integral proprietatea Bebe Toys Store SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Bebe Toys Store SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Bebe Toys Store SRL poate oferi Utilizatorului/Clientului, printr-un acord, dreptul de a utiliza sub o forma descrisa, un anumit continut al site-ului. Acest acord se aplica strict pentru continutul/continuturile definite, pe o perioada stabilita in acord si doar pentru persoana/persoanele carora li s-a permis utilizarea acestor continuturi, fara a putea utiliza alte continuturi ale site-ului bebe-toys.ro

Utilizarea pe bebe-toys.ro a oricarui nume de marca inregistrata nu constituie reclama pentru compania respectiva. Bebe-toys.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului.

Conform legislatiei in vigoare O.U.G. 34/2014, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru comenzile livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit).

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la data primirii dovezii ca produsul a fost returnat sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre noi, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Daca produsele sunt returnate intr-o stare in care nu mai pot fi vandute ca si noi, ne rezervam dreptul de a solicita o diminuare a valorii produsului pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produselor ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsele, pe cheltuiala acestuia. In situatia in care produsul va fi preluat de catre noi, suma va fi returnata in termen de 14 zile de la primirea notificarii de retragere.

Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (pe cat posibil in ambalajul original cu toate accesoriile, cu toate etichetele aferente produsului si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la retur. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14  zile de la receptia produsului returnat sau dupa primirea dovezii ca produsele au fost expediate catre Vanzator . Bebe Toys Store S.R.L. va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele comisioane de incasare percepute de banca aleasa de client.
In eventualitatea in care produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.In acest caz plata transportului va fi suportat de Bebe Toys Store SRL
Returnarea produselor personalizate

Site-ul www.bebe-toys.ro comercializeaza si  produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care Clientul (Cumparatorul) opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre client (Cumparator), produsele suferind astfel modificari la cererea Clientului, acesta accepta faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare.

Plată cu cardul / prin utilizarea serviciilor Eu Platesc
 Debitarea cardului/contului dvs. se realizează numai după ce ați finalizat și plasat comanda. Pentru siguranță dvs. toate tranzacțiile sunt criptate. În momentul în care tranzacția cu cardul este aprobată, suma de plată este blocată imediat pe card/în cont și  va fi debitată din contul dvs. în momentul în care vi se expediază de către vânzător prin e-mail confirmarea comenzii. În cazul în care, indiferent din ce motive, tranzacţia cu cardul/prin utilizarea serviciilor PayU eșuează /nu este efectuată, comanda dvs. este anulată automat, iar proprietarul magazinului nu mai are nicio obligație față de dvs. În acest caz va trebui să reluați procedura de comandă și să furnizați un mijloc de plată valabil, dintre cele acceptate, arătate în procedura de comandă.

În toate cazuri în care plata se face online, comisioanele bancare de orice tip (ex. de transfer, de schimb valutar etc) sunt în sarcina dvs. și nu sunt incluse în Preț/taxele de livrare. Pentru informații legate de aceste comisioane va rugăm să va informați în prealabil la banca emitentă a instrumentului de plată/furnizoare a serviciului bancar.

Comanda

Prin finalizarea Comenzii, Clientul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Clientului.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Client, in urma unei notificari prealabile adresate Clientului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese.

BEBE-TOYS.RO isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).

In campania „Cadou surpriza” produsele care beneficiaza de aceasta promotie vor fi expediate impreuna cu un singur cadou, ofertele nu se cumuleaza.

 

Departamentul de Relatii Clienti va solutiona reclamatiile in cel mai scurt timp. Reclamatiile se pot solutiona prin e-mail la adresa [email protected].

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email, puteti lua legatura pentru o conciliere interna  la numarul de telefon 0770789751.

Reclamatiile trimise pe alte cai(ex: mesaje pe paginile de socializare) nu vor fi luate in considerare.