Afișez 1 - 21 din 22 de rezultate

Trenulet din lemn Cuburi rotative

89,00 lei

Cuburile sunt o jucarie esentiala pentru dezvoltarea cognitiva si motrica a copiilor, iar cand vin sub forma unui trenulet din lemn, totul devine mult mai amuzant! 

Trenulet din lemn cu cifre Digital Train

48,00 lei

Un trenulet de jucarie care imbina joaca si distractia cu invatarea cifrelor.

Trenulet din lemn Magnetic cifre

89,00 lei

Un trenulet de jucarie care imbina joaca si distractia cu invatarea cifrelor si a unor cuvinte elementare din limba engleza.

Trenulet din lemn Magnetic Literele alfabetului

79,00 lei

Un trenulet de jucarie care imbina joaca si distractia cu invatarea literelor alfabetului si a unor cuvinte elementare din limba engleza.

Camion din lemn cu multiple activitati

99,00 lei

O jucarie multifunctionala care iti va surprinde micutul de fiecare data. Cu ajutorul ei copilul tau va putea sa se distreze si in acelasi timp sa-si dezvolte gandirea logica, coordonarea si sa cunoasca universul matematicii.

Set 115 Cuburi din lemn Orasul Meu

119,00 lei

Cu ajutorul acestor piese, copilul va invata formele geometrice, culorile, modul in care se potrivesc formele, cum sa construiasca, stimulandu-i creativitatea si vederea in spatiu.

Masina de pompieri din lemn

88,00 lei

Masina de pompieri de jucarie pentru copii dispune de un furtun de incendiu cu duza, scara extensibila, doua traverse laterale si 2 pompieri.

Parcare din lemn cu masinute Wooden Toys/3 nivele

325,00 lei

Jucărie ideală pentru un șofer mic - dezvoltă abilități de indemanare și imaginație spațială.

Tooky Toy Tren de stivuit

79,00 lei

Trenuletul ajuta la recunoasterea formelor si culorilor si la dezvoltarea capacitatii de concentrare a copiilor. Stimuleaza si dezvolta imaginatia si creativitatea, dar si perceptia vizuala.

Circuit din lemn cu Masinute Orbit

57,00 lei
  • Micutul  plange ca vrea inapoi in parc, desi abia v-ati intos de acolo? Circuitul din lemn cu masinute va fi jucaria ideala, care il va distra de minune! In plus, poti sta linistit, deoarece ii va dezvolta si abilitatile motrice si organizationale, il va invata cum sa gandeasca logic si, bineinteles, ii va imbunatati creativitatea si imaginatia. 

Autobuz de tras sortator cu xilofon

85,00 lei
Surprinde-l pe năzdrăvanul tău cu o jucărie din lemn cu aspect vesel și prevăzut cu xilofon pentru a exersa mai multe melodii antrenante
Cu ajutorul lui va învăța să sorteze formele și va avea ocazia să își testeze și talentul muzical.

Puzzle incastru masinute

15,00 lei

In interiorul sablonului, piesele formeaza o varietate de masinute colorate, stimuland imaginatia bebelusilor si copiilor de 2-3 ani.

Camion de jucarie din lemn cu cifre si ciocanel

65,00 lei
Cei mici învaţă cel mai bine jucându-se şi adoră descopere lumea cu ajutorul jucăriilor preferate. Camionul de jucărie cu bile şi ciocănel îl va ţine ocupat pe prichindelul tău, atrăgându-i atenţia, dar contribuind şi la dezvoltarea abilităţilor sale.

Camion vesel din lemn cu xilofon

64,00 lei
Surprinde-l pe năzdrăvanul tău cu o jucărie din lemn cu aspect vesel și prevăzut cu mai multe melodii antrenante.

Trenulet din lemn ABC

38,00 lei

Cuburile sunt o jucarie esentiala pentru dezvoltarea cognitiva si motrica a copiilor, iar cand vin sub forma unui trenulet din lemn, totul devine mult mai amuzant! 

Masinuta din lemn

30,00 lei

Bebe a început să experimenteze universul din jur şi nimeni nu îl mai poate opri din călătoriile sale pline de peripeţii. Asigură-te că are lângă el un tovarăş de joacă voios şi colorat, care să îl însoţească peste tot!

Circuit din lemn cu peisaj puzzle, 40 piese

83,00 lei
  • Micutul  plange ca vrea inapoi in parc, desi abia v-ati intos de acolo? Circuitul din lemn cu peisaj puzzle va fi jucaria ideala, care il va distra de minune! In plus, poti sta linistit, deoarece ii va dezvolta si abilitatile motrice si organizationale, il va invata cum sa gandeasca logic si, bineinteles, ii va imbunatati creativitatea si imaginatia.