Afișez 1 - 21 din 39 de rezultate

Joc Magnetic Stiks cu 72 piese

129,00 lei
Copiii vor fi fascinați de acest nou model de joc de construcție Magnetic Stiks.Setul contine 72 piese, un cadou pe care fiecare copil îl va adora!

Jucarie educativa: Cititor de carduri in limba engleza, 112 carduri

69,00 lei
Aceasta jucarie educativa Cititor de carduri  este conceputa pentru copiii mici cu vârste cuprinse între 3 și 6 ani. Citește cu voce tare fiecare cuvânt tiparit pe cartonasul introdus.

Covorasul dinozaurilor pentru desenat cu apa

149,00 lei
Covorasul Dinozaurilor este o jucarie educativa,captivanta pe care copiii pot desena si picta doar cu apa.

Joc Magnetic 210 Piese: Litere, Cifre, Ilustratii si Forme Geometrice

139,00 lei
Un set complet care contine tot ce este necesar pentru a invata literele mari si mici de tipar ale alfabetului, ortografia, construirea propozitiilor, recunoasterea formelor.

Animalute magnetice 64 piese

56,00 lei
Ilustratii cu animalute simpatice, educative, pe care cei mici le vor indragi, cu ajutorul carora isi vor insusi notiuni noi.

Fructe si legume magnetice 48 piese

56,00 lei
Ilustratii cu fructe si legume simpatice, educative, pe care cei mici le vor indragi, cu ajutorul carora isi vor insusi notiuni noi.

Joc de asociere, lacate cu alfabet si animale 52 piese

159,00 lei
Acest joc faciliteaza invatarea si exersarea deprinderilor de a incuia si descuia lacate, si totodata stimuleaza inbunatatirea memoriei  si dezvolta motricitatea fina.

Tableta educativa 2 in 1 in limba romana-Frozen

96,05 lei

Se stie ca cele mai bune modalitati de a invata informatii noi sunt cele distractive, iar tableta educativa 2 in 1 in limba romana exact asta face: il ajuta pe cel mic sa deprinda notiuni introductive de matematica, de scriere si de citire, incantandu-l cu sistemul interactiv, cu sunetele placute si setul de intrebari care ii provoaca gandirea si imaginatia.

Joc cu 32 planse Uneste punctele

52,00 lei

Un joc de tipul “scrie si sterge” care imbina placerea de a desena cu dezvoltarea imaginatiei si a spiritului de observatie al celor mici.

Joc Rezolva labirintul

52,00 lei

Un joc de tipul “scrie si sterge” care imbina lumea fascinanta a povestilor cu provocarea de a rezolva probleme si de a-ti testa rabdarea.

Joc din lemn 3 in 1 Mozaic, memorie si dexteritate

76,00 lei

Acest joc este un excelent exercitiu de memorie si de creativitate. In acelasi timp, copiii isi dezvolta abilitatile motorii fine si coordonarea mana-ochi.

Joc magnetic alfabet 2 in 1 Wisdom

58,00 lei

Acest joc ajuta copii in exersarea alfabetului si in scrierea primelor cuvinte.

Descopera literele si cuvintele prin cartonase cu ilustratii simpatice!

Puzzle Safari 33 piese mari

38,00 lei

Un set de puzzle special pentru copiii mici, ce cuprinde 6 puzzle-uri in forma de animale simpatice , in culori vesele si luminoase.

Gentuta muzicala BoomBox

117,81 lei

Jucaria muzicala Gentuta cu microfon va asigura distractia si buna dispozitie a fetitei dumneavoastra. Jucaria va oferi copilului posibilitatea de a se familiariza cu muzica si ritmul, fiind un real suport in dezvoltarea perceptiei vizuale si auditive.

Joc din lemn cu bile Mozaic

69,00 lei

Un joc care stimuleaza creativitatea, atentia si memoria vizuala a copiilor. Potrivit dupa varsta de 3 ani, el este un adevarat test de rabdare si concentrare.

Puzzle din lemn: Harta lumii

86,00 lei

Un joc cu adevarat educativ, acest puzzle din lemn este potrivit pentru intreaga familie. Placerea de a se juca se imbina cu invatarea de unor elemente de baza din geografie.

Joc din lemn Mozaic

59,00 lei

Acest set ajuta la dezvoltarea abilitatilor motrice, coordonarea mana-ochi si perceptia vizuala

Tabla magnetica Magpad Litere Mici

67,00 lei

Tablita de desen cu magneti are efecte pozitive asupra dezvoltarii copilasilor. Este ideala pentru dezvoltarea creativitatii, a spiritului artistic, a coordonarii ochi-mana si a motricitatii.

Tabla magnetica Magpad Litere Mari

66,00 lei

Tablita de desen cu magneti are efecte pozitive asupra dezvoltarii copilasilor. Este ideala pentru dezvoltarea creativitatii, a spiritului artistic, a coordonarii ochi-mana si a motricitatii.

Tabla magnetica Magpad Cifre

53,00 lei

Tablita de desen cu magneti are efecte pozitive asupra dezvoltarii copilasilor. Este ideala pentru dezvoltarea creativitatii, a spiritului artistic, a coordonarii ochi-mana si a motricitatii.