Afișez 1 - 21 din 71 de rezultate

Tabla senzoriala cu activitati pentru dezvoltarea abilitatilor motorii

89,00 lei

Placa senzorială, denumită deseori și busy boardeste jucăria perfecta pentru educația în stil Montessori, un stil de viață conceput pentru dezvoltarea personală și activitatea independentă a copilului tău.

Joc 5 activitati educative Rainbow

84,00 lei

Un joc plin de culoare,realizat din lemn, ce ii va introduce pe micuti in lumea fascinanta a culorilor si a cifrelor, un joc de dexteritate si indemanare.

Joc de memorie,asociere si pescuit Broscute Beilaluna

62,00 lei

Jocul educativ din lemn de Memorie si Asociere dezvolta gandirea selectiva, coordonarea mana-ochi, indemanarea si imaginatia celor mici, memorand imaginile.

Joc de memorie,asociere si pescuit Turtle

59,00 lei

Jocul educativ din lemn de Memorie si Asociere dezvolta gandirea selectiva, coordonarea mana-ochi, indemanarea si imaginatia celor mici, memorand imaginile.

Joc de snuruit din lemn copacul si animalele

52,00 lei

Invata-l pe cel mic sa devina organizat inca de la varste fragede. Snurul sortator il va tine ocupat ore in sir, timp in care va invata lucruri noi si se va si distra.

Sortator forme geometrice model mare

45,00 lei

Lasa-l pe cel mic sa porneasca intr-o noua aventura! Jucaria din lemn este ideala pentru stimularea atentiei copilului. El va trebui sa identifice formele si culorile si sa le potriveasca  - 5 forme si 5 culori. 

Joc din lemn multifunctional Pinch Game

86,00 lei

Acest set ajuta la dezvoltarea abilitatilor motrice, coordonarea mana-ochi si perceptia vizuala.

Joc din lemn dexteritate Apple tree

82,00 lei

Cu ajutorul acestui joc, cei mici isi vor antrena indemanarea, dexteritatea, manevrand merele pe ramurile copacelului.

Puzzle motricitate si creativitate

46,00 lei

Un joc-curcubeu, format din 6 puzzle-uri a caror manipulare si combinare permit dezvoltarea motricitatii si creativitatii celui mic.

Puzzle din lemn incastru Ferma

39,00 lei

In interiorul sablonului, piesele formeaza o varietate de animale colorate, stimuland imaginatia bebelusilor si copiilor de 1-3 ani.

Sortator din lemn cu 4 coloane

38,00 lei

Aceasta jucarie stimuleaza atentia copilului si il distreaza in acelasi timp. El trebuie sa sorteze culorile si formele, dar poate si sa le combine in functie de creativitatea lui.

Puzzle din lemn in limba romana Animale domestice

37,00 lei

Acest puzzle incastru este potrivit  pentru copii incepand de la varsta de 12 luni. Usor de manevrat, cu piese imprimate cu imaginea unor animale domestice, el va face deliciul celui mic.

Joc educativ 5 in 1 logarithmic board

58,00 lei

Alege pentru copilul tau un joc de tip Montessori pentru a-l atrage in lumea cifrelor si a gandirii logice. Va beneficia astfel de rezultatele unei pedagogii de succes care respecta respecta ritmul dezvoltarii naturale a copilului.

Joc de memorie din lemn OZM TOY

58,00 lei

Un joc care combina distractia si socializarea cu dezvoltarea memoriei, a coordonarii mana-ochi si a abilitatilor motrice fine.

Joc din lemn 3 in 1 Mozaic, memorie si dexteritate

76,00 lei

Acest joc este un excelent exercitiu de memorie si de creativitate. In acelasi timp, copiii isi dezvolta abilitatile motorii fine si coordonarea mana-ochi.

Puzzle din lemn Montessori cu 4 piese

49,00 lei

Acest puzzle de lemn este conform cu principiile pedagogiei Montessori, ajutand copilul sa-si dezvolte inteligenta, coordonarea, motricitatea, autonomia si increderea in sine.

Puzzle din lemn Montessori cu 5 forme geometrice

39,00 lei

Acest puzzle de lemn respecta principiile pedagogiei Montessori, ajutand copilul sa-si dezvolte inteligenta, coordonarea, motricitatea, autonomia si increderea in sine.

Cuburi Montessori 20 piese curcubeu

118,00 lei
Cuburi din lemn, frumos colorate, gandite pentru a stimula imaginatia copiilor, dar si pentru dezvoltarea abilitatilor motorii, a orientarii si a coordonarii ochi-mana.

Puzzle din lemn cu buton Ferma

28,00 lei

In interiorul sablonului, piesele formeaza o varietate de animale colorate, stimuland imaginatia bebelusilor si copiilor de 1-3 ani.

Jucarie lemn Waldorf valuri colorate

120,00 lei

Un joc de stivuit si de creativitate, care ofera posibilitati multiple de combinare a  pieselor din lemn, frumos colorate.

Casuta curcubeu

98,00 lei

Un joc-curcubeu, format din piese de lemn a caror manipulare si combinare permit dezvoltarea motricitatii si coordonarea ochi-mana a celui mic.