Afișez toate cele 10 rezultate

Masinuta desteapta

97,00 lei

Această jucărie inovatoare include mai multe funcții, pentru ca micuțul tău să beneficieze de o jucărie cu mult diferită de cele clasice

Trenulet din lemn cu cifre Digital Train

48,00 lei

Un trenulet de jucarie care imbina joaca si distractia cu invatarea cifrelor.

Trenulet din lemn Magnetic cifre

89,00 lei
Un trenulet de jucarie care imbina joaca si distractia cu invatarea cifrelor si a unor cuvinte elementare din limba engleza.

Trenulet din lemn Magnetic Literele alfabetului

85,00 lei

Un trenulet de jucarie care imbina joaca si distractia cu invatarea literelor alfabetului si a unor cuvinte elementare din limba engleza.

Set 115 Cuburi din lemn Orasul Meu

119,00 lei
Cu ajutorul acestor piese, copilul va invata formele geometrice, culorile, modul in care se potrivesc formele, cum sa construiasca, stimulandu-i creativitatea si vederea in spatiu.

Masina de pompieri din lemn

88,00 lei

Masina de pompieri de jucarie pentru copii dispune de un furtun de incendiu cu duza, scara extensibila, doua traverse laterale si 2 pompieri.

Parcare din lemn cu masinute Wooden Toys/3 nivele

325,00 lei

Jucărie ideală pentru un șofer mic - dezvoltă abilități de indemanare și imaginație spațială.

Circuit din lemn cu Masinute Orbit

57,00 lei
  • Micutul  plange ca vrea inapoi in parc, desi abia v-ati intos de acolo? Circuitul din lemn cu masinute va fi jucaria ideala, care il va distra de minune! In plus, poti sta linistit, deoarece ii va dezvolta si abilitatile motrice si organizationale, il va invata cum sa gandeasca logic si, bineinteles, ii va imbunatati creativitatea si imaginatia. 

Camion de jucarie din lemn cu cifre si ciocanel

65,00 lei
Cei mici învaţă cel mai bine jucându-se şi adoră descopere lumea cu ajutorul jucăriilor preferate. Camionul de jucărie cu bile şi ciocănel îl va ţine ocupat pe prichindelul tău, atrăgându-i atenţia, dar contribuind şi la dezvoltarea abilităţilor sale.

Camion vesel din lemn cu xilofon

64,00 lei
Surprinde-l pe năzdrăvanul tău cu o jucărie din lemn cu aspect vesel și prevăzut cu mai multe melodii antrenante.