Bine ai venit pe Bebe-Toys.ro! Sunt Georgiana Haralambie, fondatorul afacerii din spatele acestui brand și mă bucur să te primesc în magazinul nostru virtual.

Am creat această afacere, alături de soțul meu, la scurt timp după căsătorie, din dorința de a oferi părinților tot ce au nevoie pentru face din camera bebelușului o lume de basm, unică și deosebita, în care bebelușul să se simtă dorit și foarte iubit. Îmi amintesc și acum, cu plăcere, de primele modele de perne decorative și de primele lenjerii pentru pătuț, gândite și cusute chiar de noi doi 😊. După ce le-am prezentat în rețele de Social Media mai mult din întâmplare, numărul de comenzi primite atunci ne-a îndemnat să dezvoltăm o colecție proprie de articole pentru camera bebelușului, care a inclus: lenjerie pentru pătuț, apărători laterale, perne decorative, baldachin și baby nest.

Am dorit de la început să oferim părinților opțiunea de a avea produse unice, așa că am optat pentru personalizarea lor prin broderie.

Să creăm articole pentru bebeluși este o activitate încărcată de emoție și care ne aduce mari satisfacții, dar nu ne-am oprit aici. Din dorința de a le oferi celor mici și mai multă bucurie, am adăugat liniei de articole pentru camera bebelușului o gamă variată de jucării distractive, educative și accesibile ca preț, care să îi ajute pe copii să învețe și să se dezvolte prin joc.

Copilul nostru Bebe-Toys a crescut frumos și iată că acum sunt mai multe persoane angajate să-i susțină creșterea, colegi care îmbrățișează aceleași standarde ridicate de calitate și atenție la detalii cu ale noastre.

La 8 ani de la prima pernă decorativă vândută, suntem mândri să oferim o gamă variată de produse care aduc bucurie în viețile copiilor și familiilor din întreaga țară. Misiunea noastră este de a dezvolta Bebe-Toys, astfel încât să fie prima alegere a părinților atunci când caută un magazin de la care să cumpere articole pentru camera de vis a copilului lor.