Tabla magnetica din lemn Beilaluna

Tabla magnetica din lemn Beilaluna

55,00 lei

Un instrument excelent pentru copiii care vor sa invete sa scrie si sa citeasca. Potrivita atat pentru scolari, cat si pentru prescolari, tabla magnetica este multifunctionala.

Cantitate

 Evaluari si recenzii ale clientilor
Nimeni nu a postat înca o recenzie
14 zile drept de retur daca nu esti multumit

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 11:00-16:00

Tabla educativa pentru copii are 2 fete: una magnetica, alba, pentru scriere cu marker si una clasica, neagra, pentru scriere cu creta.

Cei mici au posibilitatea de a invata sa scrie combinand nelimitat literele si creand cuvinte noi. Greselile nu mai conteaza, pentru ca ele pot fi reparate rapid si cu mare usurinta.

Pentru partea magnetica, pachetul include un marker, dar si litere si piese tangram. Copiii pot sa isi exerseze imaginatia si sa creeze imagini cu ajutorul pieselor, asociindu-le apoi si cuvinte. Tot din piese pot forma si ecuatii matematice. Avantajul pieselor este ca ele lipesc si se dezlipesc cu usurinta, fara pericolul de a se pierde.

Pe tabla magnetica se pot pune si alte piese/ figurine cu magneti care nu fac parte din acest joc.
Tabla neagra e si ea fascinanta. Creta, in special cea colorata, poate fi folosita pentru a scrie si pentru a desena. Latura educativa este asfel completata de dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei.

Jocul contine:
- Tabla cu 2 fete: o fata alba magnetica (markerul, literele si piesele tangram incluse) si una neagra pentru desen/scriere cu creta (creta si buretele incluse)
- 54 piese magnetice colorate (litere,cifre si operatiuni)


Dimensiuni: 47 x 33 cm
Recomandat copiilor intre 3 si 7 ani

Fisa tehnica

Compozitie
Lemn
Varsta
3+ ani

Referinte specifice

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !