Masinute

Masinute

Masina de pompieri din lemn

Masina de pompieri din lemn

78,00 lei

Masina de pompieri de jucarie pentru copii dispune de un furtun de incendiu cu duza, scara extensibila, doua traverse laterale si 2 pompieri.

Cantitate

 Evaluari si recenzii ale clientilor
Nimeni nu a postat înca o recenzie
14 zile drept de retur daca nu esti multumit

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 11:00-16:00

Masina de pompieri de jucarie pentru copii este ideala inca din primii ani de viata ai celor mici. Masinuta de pompieri este si o jucarie educativa, menita sa antreneze curiozitatea copiilor, aducandu-le in atentie o meserie respectata si apreciata, mai tarziu, de multi prichindei. Aceasta jucarie populara si traditionala din lemn este pictata in culori viu colorate si constituie un cadou perfect pentru orice pompier inflacarat.


Cei mici sunt fascinati de aceasta masina de pompieri! Jucaria are un design deosebit, fiind desavarsita prin culorii vii, exact ca in realitate. Ca un semnal educativ, pana si tinuta pompierilor este inspirata din cea a pompierilor din viata reala. Gestionarea masinutei de pompieri pentru copii si a diferitelor parti care o compun sustin dezvoltarea fizica a celor mici; atat abilitatile motorii, cat si coordonarea ochilor si mainilor sunt o baza a dezvoltarii la 36 luni+.

Referinte specifice

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !