Onshine Calendar din lemn: anotimpuri, luni, zile, data si ora

Onshine Calendar din lemn: anotimpuri, luni, zile, data si ora

99,00 lei

Invata zilele saptamanii si lunile anului fara niciun efort. Acest calendar din lemn, frumos colorat contine si un ceas analog, fiind un joc educativ si creativ deosebit de practic.

Cantitate

 Evaluari si recenzii ale clientilor
Nimeni nu a postat înca o recenzie
14 zile drept de retur daca nu esti multumit

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 11:00-16:00

Calendarul este organizat pe mai multe sectiuni si este de un mare ajutor in insusirea unor notiuni precum zilele saptamanii, lunii, anului, anotimpurile, succesiunea zi-noapte sau conditiile meteo.

Cei mici pot naviga in interiorul sectiunilor cu ajutorul unui chenar mobil. La inceput le veti arata cum se poate indica o anumita data, urmand ca apoi sa incepeti sa va jucati. Jocul nu va fi altceva decat un exercitiu placut de invatare ale unor aspecte ale vietii practice.

Un exemplu bun poate fi 1 iunie. Il provocati sa mute cadranul pe luna si ziua potrivite, apoi sageata pe anotimp si sa aleaga fenomenele naturale potrivite: ploaie, vant, nori, ceata, ninsoare. Fiind Ziua Copilului, cel mic sigur va tine minte toate detaliile legate de aceasta zi speciala.

Incluzand in jocurile voastre ceasul analog, copilul va putea in curand sa stie singur ce moment al zilei este. 

Calendarul din lemn este un joc educativ ce poate fi folosit atat acasa, cat si la gradinita sau in clasa zero. Pe langa invatarea unor aspecte ale vietii practice, acest joc are ca avantaj si dezvoltarea atentiei si exersarea memoriei.

Dimensiuni: 45.2 x 45.2 cm

Recomandat copiilor de peste 3 ani

Referinte specifice

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !