• La reducere!
Cub inteligent cu activităţi

Cub din lemn cu activitati care dezvolta inteligenta copilului

85,00 lei
cu TVA
Cuburile inteligente sunt una dintre cele mai populare jucării pentru cei mici. Nu numai îi captivează pe prichindei cu activităţile multiple pe care le presupun, reţinându-le atenţia pentru mai mult timp, dar contribuie şi la dezvoltarea abilităţilor lor, graţie funcţiilor educative.
Cantitate

 Evaluari si recenzii ale clientilor
Nimeni nu a postat înca o recenzie
14 zile drept de retur daca nu esti multumit

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 11:00-16:00
Cubul inteligent cu activităţi din lemn va fi preferatul celui mic şi îţi va oferi ţie garanţia prichindelul creşte armonios. Latura cu ceas îl ajută facă de mic cunoştinţă cu orele, astfel încât acestea nu vor mai reprezenta o provocare mai târziu.
Pe o altă latură, copilul se va putea juca cu animăluţe de lemn, pe care le conduce pe un traseu geometric, iar pe alta are la dispoziţie un sortator de figuri geometrice, care îl va introduce în tainele ştiinţelor exacte. Toate aceste activităţi educative îl ajută să îşi dezvolte coordonarea dintre mână şi ochi, dar şi imaginaţia, creativitatea şi atenţia.
Capacul cubului este completat de un traseu cu bile, pe care prichindelul va imagina primele sale curse aventuroase, îmbunătăţindu-şi atât capacităţile motrice, dar şi abilitatea de a urmări obiectele dintr-o parte într-alta, ceea ce îl va ajuta mai târziu, când va învăţa să scrie şi să citească.
Cubul inteligent este colorat în nuanţe vesele, care îi vor atrage celui mic atenţia şi îi vor întipări un zâmbet uriaş pe buze. Vopselele nu sunt toxice, aşa tu nu ai niciun motiv să îţi faci griji pentru sănătatea prichindelului.
299

Fisa tehnica

Compozitie
Lemn
Varsta
3+ ani

Referinte specifice

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !