Jucarie volan 2 IN 1: muzica si proiectii

Jucarie volan 2 IN 1: muzica si proiectii

Jucarie volan 2 IN 1: muzica si proiectii

99,00 RON

Jucaria volan il va fermeca pe cel mic cu melodiile duioase de nani, care il aduc pe Mos Ene pe la gene cat ai clipi, cu proiectiile luminoase linistitoare de o calitate deosebita, HD si cu lumina calmanta de veghe

Cantitate
Stoc epuizat

 Evaluari si recenzii ale clientilor
Nimeni nu a postat înca o recenzie

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
14 zile drept de retur daca nu esti multumit

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 11:00-16:00

Ajuta-l pe cel mic sa devina si mai activ prin achizitionarea unui volan din jucarie. Produsul il va cuceri de la prima vedere prin asocierea de sunete si culori vesele pe care le are.

Micuţul tău va fi foarte încântat să facă primii paşi cu această jucărie care îl va ajuta să se dezvolte armonios. Va reuşi să distingă  culorile şi îşi va dezvolta abilităţile creierului.

Învârte din volan, apasă pe butoanele din lateral şi distracţia poate începe! Recomandat copiilor cu vârste cuprinse între 1-3 ani

Dimensiuni: 18 x 16 cm

Fisa tehnica

Varsta
12+ luni

Referinte specifice

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !