REGULAMENTUL CONCURSULUI
„BEBE TOYS”

 

I.  ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Concursul " BEBE TOYS” este organizat de:

 

-          S.C. ABC PLUS MEDIA S.A. (NATIONAL FM)- deţinătoare a postului licenţiat Naţional Fm -  cu sediul în Oradea, Str. Teatrului, nr. 1-2, jud. Bihor, J05/513/2001, CUI RO 13988880, punct de lucru în Bucureşti, Str. Fabricii, nr. 46 B, Sector 6;

-          S.C. BEBE TOYS S.R.L., cu sediul în str. Victoriei, nr. 12, Dobroiesti – Ilfov, înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J 23/2979/2017, CIF RO 37769217.

 

Organizatoriil işi rezervă dreptul de a modifica şi/sau de a întrerupe concursul în orice moment, anunţând însă publicul prin mijloace mass-media.

 

II.  PERIOADA DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI

Concursul " BEBE TOYS " se desfăşoară în perioada 26 noiembrie 2018 – 21 decembrie 2018.

 

III.  CONDIŢII DE PARTICIPARE LA CONCURSURI, DESCALIFICAREA

La concurs poate participa orice persoană fizică, cu vârsta pana in 14 ani, indiferent de sex, naţionalitate sau religie, asistata de parinte/tutore/reprezentant legal. Inscrierea la concurs se face pe raspunderea parintelui/tutorelui/reprezentantului legal al minorului.

Nu au drept de participare la acest concurs angajaţii organizatorilor, rudele de gradul I (copii şi părinţi), soţii/soţiile acestora sau persoanele nerezidente în Romania.

Organizatorii consideră înscrierea în concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevarate şi corecte.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe cu realitatea,  Organizatorii nu vor considera respectiva participare validă. Orice problemă în acest sens va fi evaluată de Organizatori,  iar decizia luată va fi unică şi irevocabilă.

Participarea la Concurs implica acceptarea neconditionata, exclusiva si irevocabila a participantilor, prin parinte/tutore/reprezentant legal, ca numele, precum si fotografiile si materialele filmate cu acestia si castigatorii sa poata fi facute publice si exploatate in orice scop inclusiv publicitar de catre Organizatori si/sau subcontractanti ai acestuia fara niciun fel de pretentii din partea participantilor si castigatorilor. Implica de asemenea acceptarea folosirii de catre Organizatori a raspunsurilor si a datelor personale furnizate in cadrul Concursului in actiuni de informare ulterioare, fara alte obligatii. Mai mult, raspunsurile din cadrul Concursului vor deveni proprietatea Organizatorului, fara nicio obligatie sau plata fata de participanti sau castigatori. Orice apel telefonic întrerupt sau greşit direcţionat nu poate fi validat de Naţional Fm inclusiv în cazul unor defecţiuni sau nepotriviri tehnice.

Pentru a suna la  numarul de telefon 021/ 404. 24. 24 costurile apelului sunt suportate de participant, respectiv parintele/tutorele/reprezentantul legal al participantului (tarif normal).

Interesele şi buna reputaţie ale Organizatorilor primează în orice situaţie, de aceea acestia îşi rezervă dreptul de a scoate din concurs în orice moment înscrierile pe care le consideră inoportune sau deplasate.

Înscrierile peste perioada anunţată ca limită sunt nule.

Un participant poate fi descalificat în orice moment dacă Organizatorii observa orice fel de comportament considerat nepotrivit cu concursul şi prezentul regulament, fără a anunţa participantul şi fără explicaţie ulterioară.

Angajaţii Organizatorilor, precum si şi membrii familiilor, rudele si afinii acestora până la gradul IV inclusiv precum si toate celelalte persoane implicate in acest proiect nu sunt eligibili si nu au dreptul să se înscrie si sa participe la concurs.

Participarea la concurs implica acceptarea ca numele, fotografiile si materialele filmate cu participantii si castigatorii sa poata fi facute publice si folosite de catre Organizatori pentru activitatile viitoare de marketing, fara nici un fel de pretentii din partea participantilor.

Participanţii la concursul " BEBE TOYS " se obligă să respecte prezentul regulament oficial. În cazul nerespectării prezentului regulament premiul câştigat nu se va acorda.

 

IV.  DATELE CU CARACTER PERSONAL

Tuturor participanţilor le sunt garantate drepturile în conformitate cu legislatia in vigoare – Legea 677/2001 si/sau Regulamentul 679/2016 -  pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi liberă circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

 

 

 

V. MECANISMUL DE CONCURS. PREMII

Concursul " BEBE TOYS " se desfăşoară în perioada 26 noiembrie 2018 – 21 decembrie 2018, la postul de radio Naţional Fm, in emisiunea „Matinal efervescent”, prezentata de Mihai Gainusa si Oana Paraschiv, de luni pana vineri, in intervalul orar 07.00 – 09.00.

Pentru a castiga un premiu, in momentul lansarii concursului, ascultatorii parinte/tutore/reprezentant legal suna la numarul de telefon 021/404.24.24 si intra in direct cu prezentatorii; convorbirea telefonica va continua intre participantul minor si prezentatori. Minorul va recita o strofa dintr-o poezie. Primul/primii doi participanti care vor recita corect strofa castiga premiul/premiile din ziua respectiva de concurs.

In cazul in care intr-o zi de concurs nu exista participanti minori asistati de parinte/tutore/reprezentant legal, premiile se reporteaza.

 

PREMII

Premiile constau în 40 bucati produse Bebe Toys, jucarii pentru copii, astfel:

 

Luni 26.11.2018

1 buc.fotoliu Teddy la alegere:roz, albastru sau galben; 

1 buc. pachet 3 jucarii educative din lemn: puzzle cifre, puzzle litere, puzzle animale;

 

Marti 27.11.2018

1 buc. Covor educativ cu 2 fete;

1 buc. pernuta din plus;

 

Miercuri 28.11.2018

1 buc. fotoliu din plus maimutica;

1 buc.tablita din lemn cu 2 fete;

 

Joi 29.11.2018

1 buc. fotoliu din plus dragon roz;

1 cuptor cu microunde;

 

Vineri 30.11.2018

1 buc. fotoliu din plus girafa;

1 buc. Joccreativformegeometrice;

 

Luni 03.12.2018

1 buc. fotoliu din plus Patrula catelusilor;

1 bucjoc Pie face;

 

Marti 04.12.2018

1 buc. Covor educativ cu 2 fete;

1 buc. pachetjucarii educative din lemn;

 

Miercuri 05.12.2018

1 buc. Covor educativ cu 2 fete 

1 buc. tabla 3D;

 

Joi 06.12.2018

1 buc. Covor educativ cu 2 fete

1 buc. Pista luminoasa cu masini;

 

Vineri 07.12.2018

1 buc. Covor educativ cu 2 fete;

1 buc. piscina cu 50 bile;

 

Luni: 10.12.2018

1 buc. bucatarie de jucarie;

1 buc. set fructesi legume de feliat;

 

 

Marti 11.12.2018

1 buc. fotoliu din plus;

1 buc. pistaluminoasa cu masinute;

 

Miercuri 12.12.2018

1 buc. set covor puzzle;

1 buc. catel de jucarie cu lesa;

 

Joi 13.12.2018

1 buc. fotoliu din plus;

1 buc. set fructe si legume de feliat;

 

Vineri 14.12.2018

1 buc. covoreducativ cu 2 fete;

1 buc. tablita Montessori;

 

Luni 17.12.2018 

1 buc. set educativ 3 jucarii din lemn;

1 buc. trenulet din lemn;

 

Marti 18.12.2018

1 buc joc creativitate 2 in 1 Mozaic si tabla de desenat 

1 buc. piscina cu 50 bile incluse;

 

Miercuri 19.12.2018

1 buc. fotoliu din plus 

1 buc. tablita Montessori;

 

Joi 20.12.2018

1 buc. fotoliu din plus;

1 buc. tablitaeducativa din lemn;

 

Vineri 21.12.2018 

1 buc. fotoliu din plus;

1 buc. set 3 jucarii educative din lemn.

 

Valoarea totala a premiilor este de 2.960 lei.

Premiile sunt responsabilitatea exclusiva a organizatorului S.C. BEBE TOYS S.R.L.

 

Organizatorii nu sunt raspunzatori pentru plata taxelor, asigurarilor sociale si/sau de sanatate, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul Bee Toys este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat conform prevederilor Legii nr. 571/2003 privind Codul Fiscal.

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte premii si/sau produse si nici nu se poate acorda contravaloarea acestora in bani.

In cazul in care nu poate fi validat niciun castigator conform procedurilor detaliate in acest Regulament sau in cazul in care castigatorul desemnat refuza sau nu accepta premiul (refuzul unui castigator de a primi premiul insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului, refuzul trebuie sa fie manifestat in mod expres si neechivoc), acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire din partea Organizatorului, premiul ramanand la dispozitia Organizatorilor. Premiile nu pot fi cedate.

 

VI.  ACORDAREA PREMIILOR SI OBLIGATIILE

In cadrul Concursului se vor acorda 40 de premii, fiecare castigator avand dreptul la un singur premiu.

Avand in vedere ca cei care castiga sunt minori, premiul intra in posesia acestora doar prin intermediul parintilor/tutorilor legali. Pentru intrarea in posesia premiului, este datoria castigatorului sa ofere datele de contact corecte si realiste, respectiv nume si prenume copil si parinte/tutore/reprezentant legal, telefon parinte/tutore/reprezentant legal, varsta copil, adresa de livrare premiu. Premiul va fi trimis prin curierat in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data castigarii; in sarcina exclusiva a organizaorului Bebe Toys. Daca coletul se intoarce din cauza unor date de contact gresite sau a lipsei de la domiciliu a castigatorului, refuzul explicit al coletului, atunci premiul ramane la dispozitia Organizatorului. Organizatorul nu este raspunzator pentru plata taxelor, asigurarilor sociale si/sau de sanatate, impozitelor sau a altor obligatii fiscale legate de premiul oferit, cu exceptia impozitului cu retinere la sursa aplicabil veniturilor individuale provenite din campanii promotionale, impozit pe care Organizatorul este obligat sa il calculeze, sa il retina si sa il transfere la bugetul de stat.

Parintele/tutorele/reprezentantul legal al castigatorului trebuie să revendice premiul sunând la numărul de telefon 021/ 404.25.70 (tarif normal), în termen de 24 de ore de la data castigarii concursului sau sa ramana pe linia telefonica, pentru a stabili detaliile cu prezentatorii.

Pentru toate premiile câştigate, câştigătorii trebuie să trimită datele de contact pe e-mail: denis.ciulinaru@nationalfm.ro, cu mentiunea concurs Bebe Toys.

Acordarea/livrarea premiilor cade in sarcina exclusiva a S.C. BEBE TOYS S.R.L.

 

VIII.  OBSERVAŢII

Organizatorii nu sunt răspunzători de plata celorlalte cheltuieli relative la premiul câştigat, acestea căzând exclusiv în sarcina câştigătorului (transport, taxe şi/sau alte obligaţii financiare).

NATIONAL FM îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte prezentarea concursului.

S.C. BEBE TOYS S.R.L. îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea/livrarea premiului.

Organizatorii deţin toate drepturile de publicare a numelui şi adresei câştigătorilor, dreptul de radiodifuzare a numelui, adresei şi imaginii câştigatorilor, în orice condiţii, fără alte consideraţii sau plăţi către câştigători.

Prezentul regulament este disponibil gratuit oricărui solicitant la adresa Naţional Fm din Bucureşti, Str. Fabricii, nr. 46B, Sector 6 si la adresa S.C. BEBE TOYS S.R.L. din str. Victoriei, nr. 12, Dobroiesti – Ilfov, în mass-media şi pe site-ul www.nationalfm.ro.

 

 

S.C. ABC PLUS MEDIA S.A.

 

S.C. BEBE TOYS S.R.L.