Lampa proiector-ciupercuta cu povesti

Lampa proiector-ciupercuta cu povesti

89,00 lei
cu TVA

Lampa de noapte il va fermeca pe cel mic cu melodiile duioase de nani, care il aduc pe Mos Ene pe la gene cat ai clipi, cu proiectiile luminoase linistitoare de o calitate deosebita

Cantitate
Stoc epuizat

 Evaluari si recenzii ale clientilor
Nimeni nu a postat înca o recenzie

14 zile drept de retur daca nu esti multumit

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 11:00-16:00

Culorile stimulează imaginația micuțului, dar și gândirea logică. Prin această jucărie, cel mic poate să citească în două limbi, să învețe ce face fiecare animăluț, precum și care sunt formele și culorile existente în natură. Deoarece este o cărticică gândită sub forma unui joc, copilul nu va simți presiunea învățării, ci o va vedea ca pe o joacă.

Lampa de noapte il va fermeca pe cel mic cu melodiile duioase de nani, care il aduc pe Mos Ene pe la gene cat ai clipi, cu proiectiile luminoase linistitoare de o calitate deosebita( proiecteza pe tavan diferite imagini )


De asemenea, acest joc mai poate fi folosit și ca o cărticică de povești. Poți să îi citești puiului tău în ambele limbi, iar acesta va învăța automat anumite cuvinte. Fii sigur că va fi mai mult decât încântat să îi citești aceste mici istorioare înainte de culcare sau la masă.
Această jucărie este sigură, iar piesele nu pot fi înghițite.

Ciupercuța veselă este recomandată în special copiilor de peste 1 an.

409

Referinte specifice

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !