Lampa veghe bebelusi cu melodii, sunete si proiectii luminoase

Lampa veghe bebelusi cu melodii, sunete si proiectii luminoase

120,00 RON

Lampa de noapte il va fermeca pe cel mic cu melodiile duioase de nani, care il aduc pe Mos Ene pe la gene cat ai clipi, cu proiectiile luminoase linistitoare de o calitate deosebita, HD si cu lumina calmanta de veghe. Somn usor!.

Cantitate
Stoc epuizat

 Evaluari si recenzii ale clientilor
Nimeni nu a postat înca o recenzie

  • Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de securitate (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de livrare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
  • Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti) Politica de returnare (editeaza cu modulul Reasigurare pentru clienti)
14 zile drept de retur daca nu esti multumit

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 11:00-16:00

Bebe nu se va mai plictisi, dar nici nu se va mai speria atunci cand se trezeste in mijlocul noptii, lampa de veghe avand asupra sa un extraordinar efect de calmare. Lampa este prevazuta cu doua moduri de functionare, de zi sau de noapte, astfel ca va deveni o prezenta obisnuita in viata micutului. Agatatoarea iti permite sa o plasezi deasupra patului sau al carutului.

Pentru functia de zi, lampa este prevazuta cu melodii distractive, care il fac pe bebe sa izbucneasca vesel in ras, dar si cu un joc de lumini care ii atrage privirea. Clapele pianului il ghideaza in primii pasi spre descoperirea muzicii, iar reproducerea sunetelor caracteristice animalutelor va fi prima sa calatorie intr-o ferma!

Lampa de noapte il va fermeca pe cel mic cu melodiile duioase de nani, care il aduc pe Mos Ene pe la gene cat ai clipi, cu proiectiile luminoase linistitoare de o calitate deosebita, HD si cu lumina calmanta de veghe. Somn usor!

Fisa tehnica

Varsta
12+ luni

Referinte specifice

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !