Olita muzicala Cheer Potty
  • Olita muzicala Cheer Potty
  • Olita muzicala Cheer Potty
  • Olita muzicala Cheer Potty

Olita muzicala Cheer Potty

175,00 lei
cu TVA

Utilizarea olitei poate fi un moment dificil atat pentru bebe, dar si pentru parintii care nu mai stiu ce distractii sa inventeze astfel incat cel mic sa accepte sa stea pana ce reuseste sa isi faca nevoile. Toate aceste probleme au luat insa sfarsit cu olita muzicala Cheer Potty!

Cantitate
In stoc

 Evaluari si recenzii ale clientilor
Nimeni nu a postat înca o recenzie
14 zile drept de retur daca nu esti multumit

Ne puteti contacta telefonic de luni pana vineri intre orele 11:00-16:00

Utilizarea olitei poate fi un moment dificil atat pentru bebe, dar si pentru parintii care nu mai stiu ce distractii sa inventeze astfel incat cel mic sa accepte sa stea pana ce reuseste sa isi faca nevoile. Toate aceste probleme au luat insa sfarsit cu olita muzicala Cheer Potty!

Olita imita atat de bine WC-ul traditional, incat tranzitia spre utilizarea acestuia va fi extrem de usoara, iar cel mic nu va avea niciun motiv sa planga ca “nu merge la baie ca mami si ca tati”: are suport pentru hartie igienica si un vas de toaleta de jucarie, unde “poate sa traga apa”. De asemenea, olita are doua stadii de utilizare: cel traditional, pe podea pentru “incepatori”, si un colac reductor pe care sa il asezi pe vasul de toaleta pentru intermediari!

Elementul cu adevarat distractiv este insa sistemul sonor, cu melodii distractive si propozitii in limba engleza care il recompenseaza pe cel mic . Mersul la olita nu mai este de acum o provocare!

Vasul olitei este usor detasabil, pentru a varsa continutul sau. Jucaria functioneaza cu baterii alkaline AA.

 

Categorie vârstă: 14 luni - 3 ani

117

Referinte specifice

 Recenzii

Fii primul care scrie o recenzie !